Relatietherapie Haarlem

Het mooiste en het moeilijkste

Een relatie hebben is een van de mooiste en tegelijkertijd moeilijkste onderdelen van het leven. Op de mooiste momenten vervult de relatie en de ander je gehele leven en geeft betekenis aan wie je bent en waarom je hier bent. Een leven gedeeld, samen, maatjes, vrienden en minnaars, vader en moeder. En dan. Ineens…

De eenzaamheid is erger met zijn twee

Je ontloopt elkaar. Je vermijdt bepaalde onderwerpen. En als jullie in gesprek komen lijkt het wel alsof elke keer hetzelfde riedeltje afgedraaid wordt. Het was ooit anders. Het was ooit zo mooi. Met zo veel liefde. Misschien is die liefde er nog wel, misschien niet.

Één ding is zeker: jullie verdienen beter. En jullie liefde ook. Want je kunt het je nog herinneren dat het anders was. Jullie liefde was toch niet zomaar iets, en nu nog niet, want je bent hier. Dus je wilt het er niet bij laten zitten. Je wilt het veranderen. Alleen hoe? Je bent radeloos.

Werk met Relatietherapie Haarlem

Doe het niet alleen. Niet alleen omdat jullie in cirkeltjes draaien. Niet alleen omdat jullie soms een scheidsrechter nodig hebben. Maar een relatietherapeut helpt de patronen te doorbreken, zodat jullie weer kunnen praten, open staan voor elkaars gevoelens, emoties, en wensen. Zodat jullie weer kunnen groeien, samen.

Het kan behoorlijk schrikken zijn

Als geliefden denk je dat je elkaar door en door kent; je kunt de ander lezen als een open boek. Niets is minder waar. In reguliere therapie komen mensen er achter dat ze niet helemaal zijn wie ze dachten te zijn, bij relatietherapie Haarlem geldt dat dubbel. Er komen onherroepelijk zaken naar boven waar je zelf, of je partner van schrikt.

Relatietherapie is wat dat betreft echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Uit elkaar gaan

Soms moet je er een punt achter zetten, ook dat is een proces dat aandacht en liefde verdient. Zeker als er kinderen zijn, maar sowieso: jullie hebben het leven intens gedeeld, die tijd samen verdient een respectvolle afsluiting op alle gebieden. Samen met Relatietherapie Haarlem kunnen jullie daarvoor zorgen.

Ook voor vragen over relatie en seksualiteit kan je bij mij terecht.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder Relatietherapie Haarlem.

Contact met psychotherapie Haarlem

Wil je advies bij het kiezen van een goede psycholoog die jou het beste kan helpen met jou klacht. Bel dan voor persoonlijk en passend advies. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie, zo kunnen ze jou goed helpen. Wij kunnen gelijk een afspraak inplannen bij een psycholoog, zodat je snel aan de slag kunt. Vaak is er geen wachtlijst!
Bel 085-4014720.