Psychotherapie Haarlem

Therapie Haarlem

Wat wil je anders zien?
In het eerste gesprek krijg je de ruimte om goed je verhaal te doen. Voor veel mensen is dat al heel fijn: precies vertellen wat er allemaal speelt. Je zult daarbij merken dat ik meteen al een beetje aan het werk ga. Ik luister goed, koppel terug wat ik zie en hoor, en ik vraag door waar ik dat nodig vind.

In de regel geef ik aan het einde van het gesprek bij Therapie Haarlem direct aan waar hem volgens mij de kneep zit. Dat kan soms even confronterend zijn, maar voor de meeste cliënten geeft het houvast, om eens beschreven te worden door een psychologe.

Therapie Haarlem: wat wil je bereiken?

Daarnaast zal ik je vragen waar je uit wilt komen. Alhoewel het heel fijn kan zijn om eens een aantal keer flink je hart te luchten, dat is niet waar je bij mij voor komt. Daarbij: vrijblijvendheid is leuk, maar ook onveilig.

Ik vind het belangrijk dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Als je bij Therapie Haarlem in behandeling bent zal je er van doordrongen zijn, dat jij degene bent die het moet doen. Tegelijkertijd laat ik je zien, dat jij ook degene bent die het kunt doen. Misschien is dat moeilijk voor te stellen. Maar geloof me, jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit te boven te komen.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Haarlem. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Wil je meer weten over Therapie Haarlem? Bel of mail Anja Kwaks voor een afspraak.Contactgegevens

Tel. 023 23 02 058
 

Begijnhof 20
2011 HE Haarlem

Over Anja
Anja

"Ik ben betrokken bij een kort, maar meestal belangrijk moment in je leven. Ik reis even mee. Ik verstoor de boel een beetje, zet je aan het denken, laat je jezelf zien. Ik zorg dat je veilig bent om het allemaal écht even los te laten en de kern te raken."
Anja Kwaks

Ik ben lid van het

Psychotherapie Haarlem is NIP lid
RBCZ

nvpalogo

Mirjam Heijnis

"Ik neem de tijd om je te leren kennen. Je klacht, maar vooral ook jou. Je klacht oplossen is één van de doelen die we ons stellen."
Psycholoog Haarlem

Heb je een vraag?

Bel mij voor een afspraak!